|
|
Arkmonaf
Master Dreamer
FFVII: REUNION
|
|
|
|
Post by Arkmonaf on Oct 2, 2015 12:25:23 GMT
Ce este un AFK? Un tip care n-are destul curaj sa-i spuna unei tipe ca o place.
Esti Afk atunci cand:
o Ti-e prea Frica sa vorbesti c-o tipa. o Simti frustrari si disperare. o Nu te simti bine intr-o conversatie cu o fata.
Strategii ca sa omori afk-ul din tine!
1. Stii tipele alea superbe care aduc linistea? Mai pe Ro: cand intra o fata super-mega-ultra frumoasa intr-un loc si toata lumea e suuuper tacuta si plina de tensiune?
Flirteaza cu ea, zii ceva , fii tu cel care rupe tensiunea, facand asta, e ca si cum ai baga o sabia in afk-ul din tine, e cea mai tare chestie, si gandeste putin la avantaje ... Daca ai tupeu sa te dai la cea mai frumoasa tipa care-ai vazut-o tu, de fata cu toata lumea , cu o frica uriasa, cat de usor iti va fi la o tipa de nivelul tau sau mai mic? Cat de usor iti vei controla afk-ul din tine dupa?
2 Ec + start talk
- Fa EC( priveste in ochi ), toata lumea care trece pe langa tine, nu ierta pe nimeni, asta te va umple de energie.
- Vorbeste cu cat mai multe fete random de pe strada, vei deveni comfortabil de la un timp, pas cu pas, incetul cu incetul.
Notite:
o Ai grija sa nu te porti mereu 'AFK Hunter', doar cand simti ca afk-ul pune stapanire pe tine, modul asta iti poate schimba comportamentul si sa te faca sa ajungi Insensibil.
o Odata ce ai reusit sa omori Afk-ul din tine, esti liber sa faci orice!
3. Nu baga scuze.
Niciodata sa nu bagi scuze, fii realist si i-a initiativa, daca tu-ti propui sa te duci la o fata si dupa tot tu bagi pretexte si nu te duci, ce-nseamna asta? Tu vrei sa te duci... Dar afk-ul nu.
Cum am mai zis, odata ce omori afk-ul, esti liber sa faci ce vrei tu.
Am sa scriu mai multe despre asta, momentam sunt putin ocupat, sunt deschis sa vorbesc cu fiecare in parte, aici in topic-ul asta.
Nu uita, tu, eu si toti care CRED, suntem cineva!
Doctor.
|
|