Post by hieconsaucroschuck on Feb 23, 2022 11:55:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi mnoge sve ▞▞▞
▞▞▞ Deep Town: Idle Mining Tycoon 2022 version ▞▞▞
Cat Run - Kitty Cat Run Game Oktatójátékok rgmw
Igra je zabavna, ali nakon nekog vremena potrebno je predugo za nadogradnju vaših čarolija zbog vremena koje je potrebno za dobivanje resursa. Uredi - da, to je razumljivo, ali u isto vrijeme, vrijeme koje je potrebno za izradu ili izgradnju stvari. Samo mislim da bi potrebne recepte trebalo urediti kako bi ih mogli nabaviti ili kupiti novčićima putem klanova igrača ili posjeta.
Jednog dana igra se prestala otvarati, brisanje cachea i ponovno pokretanje telefona nisu pomogli. Dostupni spremljeni status nakon ponovne instalacije bio je oko 100 razina u prošlosti (nedavni je bio ~350 s puno proizvedenih artikala i velikom infrastrukturom "preko razine"). Nije moguće nastaviti nakon toga i smatram da je slučaj vrlo loša usluga. Ažuriranje (19. travnja): e-poštom poslano podršci 10. travnja, bez odgovora.
Sjajna igrica igram je već mjesecima. Jedina moja pritužba je što nije prilagođen početnicima, nema tutoriala ili savjeta. Moram proći sam bez znanja. Za mene nije veliko razočaranje, ali za druge bi moglo i to će biti razlog zašto će ga deinstalirati nakon samo nekoliko dana igranja.
Vrlo je zabavno, preporučujem. Također preporučujemo ulazak u ceh, inače stvari postaju jako teške.
Nakon 6+ mjeseci igranja i GRINDINGA bez ijednog potrošenog centa, NISAM i NE MOGU završiti 1. kartu (regija/planet) gubljenje vremena
Potrebna su fiksna dopuštenja, ovoj aplikaciji ne bi trebalo dopustiti toliko dopuštenja za izmjenu datoteka. Zbog toga sam cijelo vrijeme igrao kao gost. Sviđa mi se što je kupnja više dronova tako da možete istovremeno raditi stvari prilično jednostavna, izvršavanje zadataka daje vam dovoljno za najmanje 3 drona i opravdava dugo vrijeme čekanja koje vam je potrebno za nadogradnju. Moj glavni problem je što nemam opterećenje za vještine između normalnog rudarenja i borbe, a igra će biti poboljšana s najmanje 2 punjenja.
Ovoj igri dajem pet zvjezdica iz raznih razloga. Ima zanimljivu priču koju polako otkrivate što duže igrate. Osim toga, ima neke iznenađujuće mehanike koje su jedinstvene i čine da se igranje čini manje ponavljajućim i monotonim. Na primjer, otkrijete ruševine i špilje blizu početka igre. Ali oni se sruše i tako očekujete da ćete tako napredovati u priči. Osim što niže idete, više tehnologije otključavate i gradite stvari kao što je cirogenetski zamrzivač.
Trebali biste odrediti cijenu svakog elementa prije nego što ga izradimo ili proizvedemo
kliker, ne moja šalica čaja, sretno. edit: Kao odgovor upravitelju zajednice kojem je trebalo malo vremena da pročita moju recenziju: Ne mislim da možete učiniti nešto da mi ovu igru učinite zanimljivijom, niti biste trebali pokušati, kao što sam već rekao, nije moja šalica čaja , ali pojasnit ću da sam mislio na cijeli tip igre klikera, usredotočite se na poboljšanje igre za ljude koji izgledaju da uživaju u igri, ali nešto nedostaje, hvala na vašem vremenu.
Ne mogu preporučiti ovu igru. Brzo sam prešao od ideje da napišem cijeli članak o tome da je to najbolja android igra koju sam ikad igrao do toga da je mrzim. Omogućuje vam da izgradite rudnik koji proizvodi ogromne resurse u kratkom vremenskom razdoblju, no kako nadogradite, potrebno je sve više vremena za izgradnju istih stvari koje ste gradili od početka igre. Osnovna platforma za rudarenje sada mi treba 5 sati. Zašto? Na početku sam ih napravio za 5 minuta.
Predlažem da izvršite ažuriranje poput opcije otvaranja svih škrinja.
dobra igra
Jedina stvar koja mi se ne sviđa u vezi s tim je koliko postavljanje novih rudarskih stanica vremenski smanjuje, smiješno je i dosadno i čini cijelu stvar manje zabavnom. Da nije tako, ne bih se ustručavao dati 5 ili više zvjezdica
Deep Town Mining Factory je dobar rasipnik vremena. Čak i ako tražite nešto lijepo za igranje, to je dobra rudarska igra. Sviđa mi se igra, ali imam nekoliko manjih, ako ne i velikih problema. Počeo sam igrati prošli tjedan vjerojatno u četvrtak kada sam ga igrao nekoliko dana do ponedjeljka poslijepodne. Nisam se mogao ponovno prijaviti jer će me to prisiliti da izađem iz igre čak ni na zaslon za učitavanje. Mislio sam da je manja greška pa sam obrisao igru i ponovno je preuzeo i nije radila. Pa zašto?
To je pristojna igra u stanju mirovanja, ali mjerači vremena favoriziraju botove/skripte i stalne prijave od 3-6 sati, zajedno s nadogradnjom od 24 do 48 sati.Tu su zaključane nadogradnje s kutijama za plijen i izazovi slaganja koji će trajati tjednima/mjesecima, tj. 1k/3k/5k/7k craftables za koje je potrebno 30 min. Besplatna igra je gubitak vremena, povećanje ili plaćanje freemium-a je gubitak, jer je nagrada... Duži izazovi i duži grindovi. Kao super ležerna igra, samo morate napraviti najbolji izbor za svoje vrijeme i zabavu.
Radim to, ne dobivam resurse osim ako ih ne udvostručim
To je dobra igra, ali primijetio sam da ne dobivate nikakve prednosti izvan mreže ako predugo ostanete izvan mreže. Edit: To nije bio odgovor na moj problem, rekao sam da offline rudarenje uopće ne daje nikakve nagrade ako ostanete offline duže od 9 sati.
Izvrsno..
Nije baš idle igra, pristojna implementacija, ali Deep Town zahtijeva puno pažnje i to nije ono što tražim u idle igrici. edit: da, svjestan sam da možete postaviti svoje dronove da automatiziraju neke stvari, ali to ne mijenja da gotovo svaka aktivnost u igri zahtijeva vašu pažnju.
Fora sa početak vidit ćemo dalje
Deep Town: Idle Mining Tycoon உத்தி oau
Gotovo je s ovim. Zaglavio sam u izradi rakete bez što više raditi. Ne mogu kopati dublje, ne mogu ići na drugo područje. Samo sjedim ovdje i vrtim palčevima pokušavajući napraviti stvar, zatim napraviti još jednu stvar, zatim još jednu i još jednu i još jednu. Proveo sam veći dio dva tjedna čekajući da završim ovu raketu. Odustajem.
Sviđa mi se ova igra koja ubija vrijeme... igram je dok sam na poslu
Dobro na početku, ali sada dosadno. Na početku je potrebno puno skupljanja resursa. Nakon što ga neko vrijeme igrate, nemate što drugo raditi. Samo beskrajno prikupljanje resursa za ništa. Nema cilja. Nuklearna elektrana je šala i također obogaćivanje urana. Nema misija = jedan dragulj dnevno, pa ako želite više robota ili plaćate ili igrajte godinama. Moglo bi biti bolje da ga ažuriraju sa završetkom povijesti. Edit: Počeo sam ovu igru prije najmanje tri godine. Ništa drugo za raditi.
Igra je super, ali ne mogu kliknuti na "uči nove čarolije" u donjem lijevom kutu igre. Imam samo laser i botove, pa će trebati vremena da porazim šefa. Molimo poduzmite korektivne mjere u ovoj stvari. Hvala.
3 zvjezdice za eksponencijalni faktor izgradnje i vremena i dolara. Trenutno u 48 sati za gradnju koja košta 522222222.....ne znam koliko zilijuna bilijuna. Uskoro će koristiti aa ab itd. Previše za igranje samo 5 minuta
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategi fse
Kupljen novi telefon. Igra spremljena u oblaku na starom telefonu. Pokušao učitavanje u oblaku na novom telefonu. ne. Pokušao sam ponovo i dobio sam poruku "učitavali ste da često pokušavate ponovo za 14 sati". Nisam dovoljno uložen da čekam 14 sati na nešto što nije uspjelo prvi put
Deep Town: Idle Mining Tycoon Стратегије fra
Izgubljeno oko 6 mjeseci napretka prelaskom na novi uređaj. Spremanje u oblak treba biti automatsko, s poviješću sigurnosne kopije. Ovo je loše dizajnirano. Ne isplati se nastaviti.
Dobra igra
Dobra je igra
Kaltxì. Igrao sam igru, ali osjećam da ima presporo napredovanje za moj ukus. Jednostavno nemam strpljenja čekati toliko dugo da stignem bilo gdje, a te mi se mikrotransakcije za tako malo čine malo pretjerane, to je moje mišljenje. Mogao bih preporučiti igru, ali samo onima koji imaju mogućnost dugo čekati da dobiju određene stavke i naprave određene stvari u igri.
Igra jr zakon
Stvarno mi se sviđa igra, zanimljiva je, iznenađujuća i lijepo dizajnirana. Nažalost, video oglasi su prestali raditi. Mogao bih živjeti bez bonusa, ali igra je zapravo zapela kada se pojave kavezi s novčićima. Pokušao sam ažurirati, ali nije pomoglo...
Jako lijepa igra koja ne ubija gameplay dodacima... Vrlo rijetko u zadnje vrijeme
Izuzetna igra koja će vas zainteresirati. Ovo je drugi put da sam potpuno završio igru. sada sam deinstalirao i počeo ispočetka, to je samo ovisnost!
bez endgame igrača koji vam daju stvari koje su vam potrebne, bile bi potrebne godine da dovršite samo glavnu liniju zadataka
Rekao bih da je bolje od coc. Provodim samo pola sata dnevno i sve ide glatko. Stekao sam mnogo prijatelja kroz ceh i to me općenito čini sretnim. Hvala programerima napamet
Vrh
Iskreno jedna od najboljih igrica u stanju mirovanja, iako nisu aktivne igre u stanju mirovanja kao što su klonovi bez duše, svi rade tako dobar posao na tim devsima
Prilično dobro, ali činjenica da su oglasi toliko nadjačani u ranoj igri čini da se osjećate kao da većinu svog vremena provodite samo gledajući oglase kako biste brže napredovali. Oglasi bi trebali biti moćni, ali i vaš napredak bez korištenja oglasa trebao bi biti malo brži. 60 resursa u 30 sekundi, puta 21 i uz hlađenje od 10 minuta dok ne dobijete još 21. Oglasi su OP! Naravno, ako se više priklonite oglasima koji daju napredak, ta je značajka stvarno za vas.
Nemojte dobiti, tako je zastario. Nije vrijedno ničijeg vremena
Želio sam da mi se sviđa ova igra, ali stalno tapkati naspram mogućnosti automatizacije lasera/botova itd. je neugodnije nego što vrijedi za jednostavnu neaktivnu igru. Grafika je lijepa. Mogućnost gledanja reklama za beneficije u odnosu na bombardiranje također je lijepa stvar. Jednostavno ne vidim sebe kako sjedim dulje vrijeme koje će biti potrebno da se 'tap, tap, tap' da se prođe dalje u rudniku. Deinstalirano.
Super
Zanimljiva igra, ali definitivno nedostaje uglađenost, ne možete koristiti sustav izvješća u igri jer polje koje zahtijeva vašu e-poštu ne dopušta donje crte... Htio sam podnijeti izvješće jer nisam mogao vidjeti ceh razgovarajte jer postoji bijela traka iznad okvira za razgovor dok tipkate. Postoji nekoliko drugih problema s ravnotežom o kojima se priča na forumima, ali čini se da ih nije previše briga.
Zabavno za početak, ali napredovanje na višu razinu postaje vrlo sporo i skupo
Ovisnost u početku, ali bezvrijedna nakon nekog vremena. Pretpostavljam da je priroda neaktivnih klikera. Dvaput deinstaliran nakon nostalgične ponovne instalacije nekoliko godina kasnije. Ništa se nije promijenilo. Još uvijek je nemoguće napredovati čak i nakon mljevenja satima svaki dan tjednima. Šteta, jer mi se jako sviđa izgled i šarm ove igre i volio bih da mogu dovršiti priču prije nego odustanem. Opet.