Post by hieconsaucroschuck on Feb 23, 2022 11:46:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox pul ▞▞▞
▞▞▞ Candy Fever 2022 version ▞▞▞
Salam, üçüncü tərəfin reklamçıları və ən son müştəri rəyləri profilinin naşirləri tərəfindən törədilmiş hər hansı səbəbdən və necə olursa olsun üzr istəyirik. Gözəl bir həftə sonu keçirdim. Öz biznesimi dizayn etmək fikrini də çox sevirəm. Mən bunu çox yüksək qiymətləndirirəm və yaxşı vaxt keçirə bilərsiniz. Cavab verməkdə gecikmə mən bacaracağam Bu gün sizin köməyinizi səbirsizliklə gözləyirəm gözəl həftə sonu keçirmək istərdim və kompüter mühəndisliyi üzrə dərəcəmi ala bilməyəcəm və pulu bizə göndərəcəm.
Həddindən artıq əlavələr... mən oyun oynamaq istəyirəm, əlavələrə baxmıram... silindi .... 👎
onun darıxdırıcı təkrarlanan və asan uşaq zəif musiqi üçün yaxşı və bütün intersting ləng hərəkət edir.
Township Fritidsspill sgsf
Yavaşlamağa və çoxlarına digər oxşar konfet əzmək oyunları kimi o qədər də maraqlı deyil
Çox yavaş endirmə sistemi....pis təcrübə😠
yaxsi oyundu.super
Mən oyunu sevirəm, amma ciddi şəkildə reklamlara nifrət edirəm
bəzi səviyyələr çox axmaq və çətindir mən bunun necə yığıldığını başa düşə bilmirəm
Mən bu proqramı sevirəm, çünki o, mənə şirniyyat əzməsi hissi verdi, lakin yalnız #15MB-da, ona görə də bu, çox güvənən bir oyundur!
Zövq almaq və əylənmək...qrafiksi sevirəm, rəngləri sınayın...
Çoxlu reklam və google təhlükəsizlik açıldığı üçün oynamağa olan marağı korlayır. çox kommersiya və uşaqlar üçün deyil.
Yaxşısı da pis deyil, mən həmişə bu oyundan həzz almışam
BU OYUN ÇOX ÇƏTİNDİR. UZAĞA ÇATDIM AMMA ÇOX ÇƏTİN OLDUĞUNDAN SİLDİM. qırmızı canavar sözün əsl mənasında oyunu cəhənnəmə çevirir. Zəhmət olmasa bunu düzəldin
bu, maarifləndirici bir oyun ola bilər, çünki o, nəsillərimizin zehnini düzgün hərəkətin nə olduğunu düşünməyə çağıra bilər
Candy Fever Alkalmi arsw
Candy Fever სხვადასხვა mbx
asan asılılıq yaradır. reklamları yoxlamaq lazımdır... çox gözəl.
Gücləndirici yoxdur. Müəyyən səviyyələri keçmək mümkün deyil. pis!
Yenə o qədər yaxınlaşırsınız, həmişə bacarıq oyunu deyil, həm də oyunla birlikdə oynamaq lazımdır. Əsəbiləşdirici.
Əla
Yaxşı idi can yox.. 2-də 28-də məğlubedilməzdir..
yaxşıdı
Yaxşı, çünki insanı məşğul edir
Bu oyunu bəyənirəm. Ancaq 10-51 səviyyəsinə çatanda, bir az çətin olduğu üçün hərəkətləri azdır. Ümid edirəm yeniləyəcəksiniz. Mən heç kimin 10-51 səviyyəsini keçə bilməyəcəyini düşünmürəm.
Candy Fever Boshqalar hdp
Maraqlı deyil, çünki mən oynaya bilməmişdən əvvəl onun artıq bonus vaxtıdır və sizin oynamaq şansınız yoxdur.
Həddindən artıq reklam, reklamlardan geri qayıtmağa cəhd etsəniz, geri düyməsi də qeyri-aktivdir, ən pis proqram
Çox gözəl oyun və oynamaq əyləncəlidir
Bu oyunun oynamaq üçün çoxlu hərəkətləri var. heyrətamiz rəngləri ilə onu oynamaq həqiqətən cəlbedici və həyəcanlıdır! Ümumiyyətlə, bu, əla keçid vaxtıdır!!!
Mən oyunlar oynamağı xoşlayıram, xüsusən də şirniyyatlar. Kiliddə onu oynamaq əyləncəlidir. Mən heç vaxt taxta almıram. Bu oyun həyatın müxtəlif mərhələlərində qaçmaq kimidir.
Gözəl oyun. Həddindən artıq əlavə edir.daha çox ulduz verə bilərdi, lakin.. reytinqi aşağı əlavə etdiyinə görə
Yaxwi
Bu oyun çox çətin olduğundan diqqətinizi cəmləşdirir.
yaxşı lazımdır, oyun oyna
çox reklam...
Çox asan, çox darıxdırıcı.
Mən bu oyunu məsuliyyətdən əvvəl götürürəm. Candy Fever çox asılılıq yaradır!
Tamamilə bağlandım, onu yerə qoymaq çox çətindir, batareyam bitdikdə məyus oluram
çox. Pis. Oyundur. 😡😡
Pissssss