Post by hieconsaucroschuck on Feb 23, 2022 11:40:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Top War: Battle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Top War: Battle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code veliko kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Top War: Battle Game 2022 version ▞▞▞
Zanimivo
Grafike so pravzaprav zelo lepe. To je edina dobra stvar, ki jo lahko rečem o tej igri. Zgodba je šala, mehanika bitke je noro zapletena. In preživeli boste nesveto veliko časa, čakajoč na to, ono ali drugo stvar. Videti nekaj novih vojakov ali vozil enkrat vsakih nekaj ur (ali dni na kasnejših ravneh), medtem ko neskončno iščete zaloge? Ne hvala. Igral dva dni, potem pa sem se le znebil. Na srečo brez porabe niti penija.
Ta igra je zelo interaktivna in v živo. Igranje igre je plačilo. Obstaja na tisoče strežnikov in številna vrhunska zavezništva bodo pomagala novim igralcem, vendar morate ostati aktivni. To je lahko dobra in slaba stvar. Če želite uničiti žive sovražnike / ljudi, lahko ta igra prinese veliko veselja in izpolnitve. Težava je v tem, da je za doseganje višjih karakterjev težko igrati brez plačila. Če vas ne moti, da porabite približno 100 do 200 $ na strežnik, ta igra prinaša veliko zabave.
Obrnite se na službo za pomoč strankam??? To je nerodna zapletena zmešnjava. Torej, po mesecih gradnje, pridružil sem se zavezništvu, je moj napredek dobro izbrisal, ker med dogodkom ni zaščite. Žal mi je, da ne vstanem sredi noči, da bi zaščitil svojo bazo. Kakšna ogromna izguba časa. Vračam se k streljanju z mehurčki. Ne izgubljajte časa za to.
Kar se tiče stopnje 10, po mojem mnenju je to precej poenostavljena igra, ki zna biti zasvojena.
Odlična igra. Veliko zabave. Samo majhen je bil na strani ljudi na ravni 80. Ali pa se zdi, da je to vse.
トップウォー 頭脳系 poz
Top War: Battle Game কৌশল lny
Moji dragulji se izčrpajo brez kakršnega koli razloga. Preden zaprem igro, imam 19k+ draguljev potem Potem ko sem zaprl aplikacijo in po nekaj urah ponovno odprl, se je vrnila na 17k+ draguljev, na primer, kakšna odpadka bi lahko kupil 50+VIT Capsul s tem izčrpanjem, kot daj no?! Prosim, popravite to
Zelo zabavno, vendar potrebujete več sodelovanja in zgodbe
Igra je 100% plačana za zmago. Nikoli ne pomislite, da bi šli na prvo mesto v svojem strežniku, če ne porabite resnega denarja za to igro. Če iščete igro za zmago s svojo spretnostjo, to ni igra, ki jo želite namestiti in igrati. V tej igri je veliko napak in napak in te napake in napake so ves čas nadležni. Prosim popravi te napake
Zaradi oglasa se je zdela zanimiva uganka. Nisem prepričan, kaj je v resnici, na mojem telefonu ne bi delovalo gladko, vendar je bilo drugače. V resnici ne bodite potrpežljivi, da bi izvedeli.
Zelo nezadovoljno
Zabavno je. Toda včasih je težko dvigniti raven.
Večinoma plačate za zmago, a če zmletite dovolj, lahko še vedno nekoga vržete z zemljevida. Pridružite se razdoru za več informacij in nasvetov za igranje.
Veliko predmetov je težko dobiti..in preveč denarja za zapraviti v tej igri..skoraj vse je drago
Ekstremna igra s plačilom za zmago. Seveda je nekaj dogodkov in dejavnosti, ki vas najprej pritegnejo, toda sčasoma boste videli, da vse, kar lahko storite, je, da porabite dragulje, da popravite stvari, in imeti dragulje je kupiti. Usposabljanje traja več kot en dan za enoto? Dajmo razvijalci, vaša kreacija je zelo lepa igra za zabavno tapkanje MMORPG, vendar je ta pohlep preveč, uničuje igro in skupnost.Dokler tako deluješ, boš več izgubil, kot dobil.
Igra se zruši ob odprtju. Ta težava se pojavi Vsakič, ko pride nova posodobitev, vendar aplikacija ne prejme posodobitve v trgovini Play, je posodobitev potrebna za rešitev te težave. Zdaj moram počistiti podatke Vsakič, ko se želim prijaviti v igro. Podpora tudi ne pomaga, lahko samo počaka, da se posodobitev izda v trgovini Play.
nekoč zabavno, a očitno je postalo preveč priljubljeno. strašno zaostaja pri velikih dogodkih, zaradi česar so nesmiselni. bodite pripravljeni porabiti veliko denarja, da boste skoraj konkurenčni.
Igra, v kateri se lahko izgubiš ure in ure, je vedno nekaj za početi. In ko mislite, da ste igro razumeli, bum 💥, boste našli nekaj novega. Potem sem igral že eno leto. Vrnil sem se in vam povedal resnico. To je bila izguba mojega časa. Če igrate brezplačno, ne igrajte te igre. V tej igri sploh nimate možnosti. Najslabše leto mojega življenja.
reklama zgpeda sick ko pa spilas je pa cist drgac sploh ni ista igra kokr v reklami SRAMOTA
Ne prenesite te igre, razvijalce zanima samo vaš denar!! Ne bodo se ukvarjali z rasizmom, ustrahovanjem, če vpleteni igralec porabi denar. Mehanika bitke je šokantna in je popolnoma usmerjena v zmago. Igral sem več kot eno leto, vendar zvestoba ne pomeni nič ... Dobil bom enak samodejno ustvarjen odgovor kot običajno
dobro zasnovana igra; samo ne zame. Igral sem približno en teden, dokler nisem izgubil zanimanja. Ena dobra stvar je, da lahko za to preživite cel dan, se oglasite nekajkrat na dan ali karkoli vmes. Pomaga pri porabi denarja, ni pa nujno. ZELO zapletena igra. Želim si, da bi bila boljša navodila ali vodniki.
Ni slab čas za ubijanje igre. Ni polno oglasov, ampak sem hotel igrati z irl prijateljem, vendar sta na drugem strežniku... Tako da praktično ne moremo igrati skupaj. Spletna stran pravi, da lahko zamenjate strežnike na 80 lvl z dovoljenjem, kot je prošnja... Stari, ne bom brusil tednov na tej igri samo zato, da bi se končno igral s prijateljem. Sicer pa... Pristojna igra
Custom Skin Creator Minecraft Underholdning essk
Top War: Battle Game სტრატეგია aao
Top War: Battle Game Стратегії mknr
Odličen zvok
Dobra igra, ampak če razvijalci naredijo več nivojev in velik otok v bazah in več izboljšav, prosim
Ta igra potisne igralca k porabi, nepošten dogodek za f2p ali tistega igralca z minimalno porabo, ta igra je namenjena temu, koliko porabiš (denarja), da bi bil na vrhu, ni dobra igra za tiste, ki niso veliki zapravljavci in f2p igralci, ampak kljub temu je bila ta igra ena najboljših iger vseh časov in ima toliko prostora za razvoj 😊
Prvič, oglasi so bili zavajajoči. Igra ni nič takega kot je bila oglaševana. Drugič, ta igra vas bo stala veliko denarja, da boste konkurenčni najboljšim igralcem in res mislim VELIKO denarja. Predlagam, da te igre sploh ne poskusite, razen če nimate veliko denarja. Ker so predmeti v igri zelo dragi. Predmeti, ki se prodajajo v igri, so bili pod krinko znižanih artiklov, vendar so dejansko še vedno zelo dragi, tudi po znižani ceni.
Ali lahko ustavite, da ljudje preklinjajo v klepetu, hvala
Odlična igra. Samo tu in tam imam nekaj hroščev. Trenutno mi ne dovoli preklapljanja med dvema vezanima računoma
V redu je ... ima slabo glasovno igro, teksture in dokaj dolgočasno igranje. Po približno 30 minutah igre sem se že naveličal. Če vam je všeč ta vrsta igre, vam bo morda všeč, vendar bi zagotovo lahko uporabila več uglajenosti, saj se zdi nedokončana.
Ni slaba, ampak dobra igra.. ni tako kot je prikazano v oglasih
Dve zvezdici za uporabniški vmesnik in uporabnost. To je popolno. Ampak brez donacij je dolgočasno. Ne maram preživeti vsakdanjega iskanja neštetih časovnikov, kot so treningi enot ali izdelava – neuporabno je in ni zanimivo. Igramo mobilne igre, ker je smešno. Ta igra me žalosti, dolgčasi in razočara. Žal so v sodobnem svetu vsi lačni denarja. Igralna industrija ni izjema. Gre za vodenje v tem pridobivanju pohlepa. Popolnoma sramota
Ta igra je dobra, vendar je kože za noč čarovnic preveč za najti. Prosim, naj bo manj kot 100 ali 200😁