Post by hieconsaucroschuck on Feb 23, 2022 11:34:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά απεριόριστα primogems ▞▞▞
▞▞▞ Random Royale-PVP Defense Game 2022 version ▞▞▞
Εξαιρετική ιδέα και διασκεδαστικό παιχνίδι. έχει πολλές διαφημίσεις, αλλά πρόσθεσαν μια αγορά 10 $ για να αφαιρέσουν διαφημίσεις. Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα καλύτερο σεμινάριο, ο στόχος/η μηχανική δεν είναι πολύ διαισθητική. Το παιχνίδι φαίνεται να λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις, οι οποίες έχουν κάνει το παιχνίδι καλύτερο. Επίσης, δεν έχει επιλογή εύκολης μετακίνησης ή πρόσβασης στον λογαριασμό σας σε όλες τις συσκευές (από android σε ios).
Παίζω αυτό το παιχνίδι για πάνω από ένα χρόνο και τώρα μετά την πρόσφατη ενημέρωση δεν μπορώ να ανοίξω το παιχνίδι. Μου λέει συνέχεια ότι πρέπει να κατεβάσω ξανά την ενημέρωση που έχω ήδη απεγκαταστήσει και επανεγκαταστήσει τέσσερις φορές
Καλό παιχνίδι, αλλά ο διακομιστής της Ασίας είναι ασταθής και προκάλεσε τυχαία αποσύνδεση στη μέση του παιχνιδιού. Θα έδινα 5 αστέρια αν βελτιωνόντουσαν οι διακομιστές
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά όπως συμβαίνει συχνά, δεν μπορώ να συνδεθώ γιατί το παιχνίδι λέει ότι υπάρχει ενημέρωση, αλλά όταν έρχομαι εδώ για να προσπαθήσω να ενημερώσω, ΔΕΝ υπάρχει ενημέρωση. Αυτό είναι μια μικρή ενόχληση, αλλά όχι μια διακοπή συμφωνίας. Γενικά, είναι ένα υπέροχο παιχνίδι.
Αντιγραφή καλύτερων παιχνιδιών
Εξαιρετικό και εθιστικό παιχνίδι, αλλά τώρα πληρώνεται βαριά για να κερδίσεις.
Η πλήρως ενημερωμένη έκδοση αυτού του παιχνιδιού λειτούργησε για λίγο, αλλά τώρα εμφανίζεται ένα μήνυμα κατά τη φόρτωση της σελίδας εκκίνησης που λέει "Παρακαλώ κατεβάστε την εφαρμογή από το κατάστημα".
Random Royale-PVP Defense Game Strategia bdj
Μακάρι να υπήρχε λίγο περισσότερο στα γραφικά παρά ουσιαστικά ένα emoji για κάρτες.
4 αστέρων σε 1 αστέρι. Οποιαδήποτε μοναδικότητα αυτού του παιχνιδιού έχει εξαφανιστεί με υπερισχύουσες κάρτες που οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν μόνο ξοδεύοντας τόνους χρημάτων. Και δεν μπορώ να ενημερώσω το παιχνίδι. Έχει κολλήσει σε εκκρεμότητα.
Μια άλλη πληρωμή για να κερδίσετε το παιχνίδι... η λειτουργία πάρτι είναι ανόητη και δύσκολη. Μακάρι να υπήρχαν δύο τρόποι παιχνιδιού για πάρτι ο ένας από το σημείο α στο σημείο β και ο δεύτερος όπου πηγαίνουν σε κύκλο. Ξεκινά πολύ εύκολα, αλλά μόλις περάσεις το κύμα 4, αν δεν έχεις καλό rng, είσαι μπερδεμένος εκτός κι αν έχεις συμπαίκτη να σε μεταφέρει. Η λειτουργία μάχης ρουφάει ένα επίπεδο 1 μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε επίπεδο. Γιατί αυτό είναι δίκαιο ε. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Διευκολύνετε εμάς τους noobs... Θέλω να βαθμολογήσω με 5 αλλά με ένα αστέρι προς το παρόν. Αυτό το παιχνίδι είναι αδύνατο!!!!
Οι κριτικές φαίνεται να μισούν αυτό το παιχνίδι, αλλά παρόλο που είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις με την ποικιλία συνδυασμών καρτών για να δοκιμάσεις να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου και το σύστημα αναζήτησης που σε βοηθά να έχεις κίνητρο για να παίξεις, νιώθω ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες να γίνει αυτό το παιχνίδι υπέροχο σαν clans και Ένας πόλεμος φυλών και κατά προτίμηση περισσότερες κάρτες προκαλούν, ενώ είναι διασκεδαστικό, το περιεχόμενο εξαντλείται γρήγορα, επίσης οι τιμές στα πετράδια είναι πολύ υψηλές και το κατάστημα θα μπορούσε να είναι λίγο πιο εμπλουτισμένο με την επιλογή να αγοράσετε πράγματα με νομίσματα.
The Battle Cats Інше cfuj
Εθισμός στο διάολο, πολλά θέματα. Γεμάτη προβλήματα σύνδεσης. Μερικά από τα legendaries είναι τα πιο άχρηστα χαρτιά στο παιχνίδι. Οι συναλλαγές με πολύ υψηλές τιμές και 2 πολλές. Ένα δευτερόλεπτο αλλάζει εντελώς το παιχνίδι. Τα αφεντικά δίνουν κυριολεκτικά στους αντιπάλους το παιχνίδι δίνοντάς τους τα χτισμένα καλά χαρτιά σας και δίνοντάς σας τα σκουπίδια τους. Δεν υπάρχει τρόπος να αναφέρετε την εξαπάτηση. Πολύ συχνά αντιμετωπίζω ένα σφάλμα όπου πληρώνω για να τραβήξω ένα csrd και δεν κερδίζω τίποτα.
Ειναι πολυ καλο. Ίσως μερικές κάρτες εδώ και εκεί που χρειάζονται αλλαγή ισορροπίας, αλλά ενημερώνουν συχνά το παιχνίδι, κάτι που είναι ωραίο να το βλέπει κανείς. Θα του βάλω πέντε απλά γιατί δεν θέλω να το δω στο 4,1 lol είναι περίπου 4,4
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι και όλα αυτά, αλλά η μόνη μου ανησυχία είναι το γεγονός των θρυλικών χαρτιών, τις περισσότερες φορές παίρνω θρυλικά φύλλα που έχω ΗΔΗ. Υπάρχουν κάρτες που δεν έχω πάρει από τότε που άρχισα να παίζω και έχει περάσει πάνω από ένα χρόνο τώρα. Δεν το πειράζω με νεότερες κάρτες γιατί μου δίνει κάτι να συνεχίσω να περιμένω με ανυπομονησία, αλλά είναι πραγματικά απογοητευτικό σε αυτό, γνωρίζοντας ότι δεν μπορώ να το αποκτήσω αν δεν το αγοράσω υπερτιμημένα μετρητά όταν έρθει η ευκαιρία ή στο κατάστημα που είναι SUPER σπάνιο.
Το συνολικό παιχνίδι είναι εκπληκτικό. Τα μόνα 2 πράγματα που έχω ενάντια σε αυτό το παιχνίδι είναι 1) οι τιμές είναι γελοίες. Παίζω και Random Dice. Αν οι τιμές ήταν πιο ελκυστικές σε αυτό το παιχνίδι, θα έπαιρνες τα $$ μου. Και 2) θα πρέπει να υπάρχει ένα τμήμα στο κατάστημα όπου μπορείτε να πληρώσετε νομίσματα για να πάρετε κοσμήματα. Προφανώς όχι τεράστια ποσά, αλλά απείχα 500 κοσμήματα από το να αγοράσω το Monster στο κατάστημα γρήγορης αγοράς που βρίσκεται στα δεξιά. Και το έχασε! Επίσης, προσθέστε αίτημα φιλίας. Τότε θα πάρεις τα 5 αστέρια μου.
Ωραίο casual παιχνίδι, αλλά καθόλου ισορροπημένο. Ένα φύλλο στην τράπουλα κερδίζει οτιδήποτε (χασάπης στο τρέχον meta). Όλες οι κάρτες είναι με λογική είναι θρυλικές (ποια είναι η σημασία των 5 βαθμών σπανιότητας; Παρακαλώ Google "Παιχνίδια Supercell"
Το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό. ΑΛΛΑ, κάτι δεν πάει καλά με τον διακομιστή, καθώς συχνά αποσυνδέομαι χωρίς λόγο στη μέση ενός παιχνιδιού (και όχι, η σύνδεσή μου στο διαδίκτυο είναι τέλεια). Το χειρότερο είναι ότι δεν σας επιτρέπουν να επιστρέψετε και να συνεχίσετε το παιχνίδι σας, οπότε ναι, πέθανες αμέσως, παρόλο που νικούσες! Διορθώστε τον ασταθή διακομιστή σας ή αφήστε μας να συνεχίσουμε το παιχνίδι όταν αποσυνδεθούμε!
η αποσύνδεση είναι πολύ συχνή, είναι σχεδόν 40% για μένα. είναι τόσο ενοχλητικό, ειδικά όταν έχω σερί νικών ή παίζω λειτουργία πάρτι. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτό εκεί?
Random Royale-PVP Defense Game Strategické kqf
Πραγματικά καλό παιχνίδι Μου αρέσουν όλες οι κάρτες που μπορείτε να πάρετε και υπάρχουν διαφορετικά στυλ παιχνιδιού, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές προκλήσεις που δεν μπορώ ποτέ να ανταποκριθώ, καθώς δεν ξοδεύω όλο τον χρόνο μου στο τηλέφωνο
Παίζω σπάνια παιχνίδια για κινητά, αλλά αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό. Tower Defense αλλά με μια τυχαία ανατροπή το προστέθηκε. Κάποια στρατηγική αλλά και πολλή τύχη. Ο παράγοντας τύχη το κρατά αρκετά ισορροπημένο.
Φαίνεται ότι θα ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά το σεμινάριο έχει χαλάσει και δεν μπορείτε να περάσετε το πρώτο βήμα, απλά θα ήθελα να είχατε βάλει μια επιλογή για να παραλείψετε το σεμινάριο.
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι παρά τα πολλά λάθη. Έχω ξοδέψει 20+$ σε αυτό. Ωστόσο, το δεύτερο είδα αυτό το deal σου Ισχυρίζοντας ότι (3×10) από τα φύλλα σου "αξίζουν 399,99$, αλλά θα σου πω τι... Θα σου τα πουλήσω στη χαμηλή τιμή των 89,99$. Τίποτα στο Indie παιχνίδι σας δεν έχει αξία 90$. Αυτό είναι ένα παραληρηματικό μυαλό που σκέφτεται ότι εκεί τα παιχνίδια έχουν μεγαλύτερη αξία από ένα βιντεοπαιχνίδι AAA. Αυτό πρέπει να αφαιρεθεί.
Είναι καλό μέχρι να βρείτε άτομα με μίνι όπλα ή λίγο τρεχούμενο μάτι. Δεν μπορώ να πάρω αυτές τις κάρτες και παίζω εδώ και καιρό. Μου αρέσουν οι ενημερώσεις, αλλά οι καθημερινές ενημερώσεις είναι ενοχλητικές.
ποο
Ως ενεργός παίκτης CODMobile, βρήκα τον εαυτό μου να το παίζω πιο...τόσο εθιστικό, τόσο διασκεδαστικό! Το Wish Party Mode ανανεώθηκε, και αν γίνει τότε πιο γρήγορα, κατά τα άλλα υπέροχο παιχνίδι!!! EDIT: Χαμηλώνω αστέρια επειδή το παιχνίδι μου έχει παγώσει πολύ...θα χάσω αστέρια τώρα. Έγραψα ένα GIF εάν έχετε ένα email στο οποίο μπορώ να στείλω ως απόδειξη...
Εύκολα 5 αστέρια εκτός από κανένας τρόπος να προσθέσετε φίλους; Πήρε πάνω από 200 κορώνες σε έναν αγώνα συνεργασίας με έναν μάγκα. Μηδενικές παρεμβατικές διαφημίσεις, αν και το κόστος πακέτου βαθμίδας γίνεται αρκετά υψηλό, κοστίζοντας σχεδόν τριπλάσιο από το χαμηλότερο.
Πρόβλημα αποσύνδεσης δικτύου, έλαβα χαμηλή καθυστέρηση, σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Ποτέ δεν αντιμετωπίζει καθυστέρηση ή αποσύνδεση σε άλλη εφαρμογή ή παιχνίδι
Φοβερό παιχνίδι, διορθώνει γρήγορα προβλήματα. Όχι 5 αστέρια προκαλούν περιστασιακά καθυστερήσεις στο παιχνίδι και πρέπει να το κλείσω, κάτι που μου δίνει ένα πέναλτι.
Σίγουρα όχι τυχαία. Είχα πολλούς αγώνες όπου έχω τραβήξει το ίδιο φύλλο/ζάρια ξανά και ξανά. Υπάρχουν 5 κάρτες fricken. Δεν υπάρχει περίπτωση να τραβήξεις το ίδιο φύλλο 8 συνεχόμενες φορές. Σε πολλές περιπτώσεις. Σχεδόν εγγυάται απώλεια και επαναφορά του σερί. Και το κατάστημα ειδικών προσφορών είναι επίσης στημένο ως διάολο. Όταν έσπασα με πολύτιμους λίθους, λαμβάνω ΠΑΝΤΑ θρυλικές προσφορές για κέρματα 47 χιλιάδων. Είναι περίπου 2 χιλιάδες πολύτιμοι λίθοι. Θέλουν να ξοδέψεις μετρητά για να πάρεις. Μόλις πάρω 1.000 πολύτιμους λίθους, οι θρυλικές κάρτες δεν εμφανίζονται ΠΟΤΕ. Πάντα. Παιχνίδια στημένα.
Κακή αντιστοίχιση, εξαιρετικά αμοιβή για τη νίκη και παίκτες που αρνούνται να πληρώσουν προκαταβολικά αντιμετωπίζουν παίκτες που έχουν ως εκ τούτου κακά παιχνίδια. Απεγκατάσταση και απογοήτευση, εκτός και αν έχετε 100 £, μην ασχοληθείτε
Ένα τόσο καλοφτιαγμένο παιχνίδι δεν είναι ptw και δεν υπάρχουν διαφημίσεις που είναι τόσο καλό, το συνολικό παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Καλή δουλειά προγραμματιστές 👏
Διασκεδάζω με το παιχνίδι, αλλά έχει την τάση να παγώνει το παιχνίδι μέχρι εκεί που πρέπει να βγω από το παιχνίδι και να επιστρέψω, παρακαλώ διορθώστε.
Random Royale-PVP Defense Game Strategi gjgg
Δεν μπορώ να περάσω από το σεμινάριο. Δείχνει να επιστρέψετε στον πίνακα για να ολοκληρώσετε την αποστολή. Δεν είναι όλα η σωστή κίνηση. Σπασμένο παιχνίδι από την αρχή.
Χαζό παιχνίδι αλέσματος που δεν σας αφήνει να κρατήσετε τις ανταμοιβές σας για το τρίψιμο. Αγοράστε αυτό, αγοράστε αυτό! Όχι, δεν θα ξοδέψω τα χρήματά μου σε αυτό το παιχνίδι. Θα αποθηκεύσω τα πετράδια μου μετά από δύο εβδομάδες για να αγοράσω ένα πακέτο 5 χιλιάδων και, στη συνέχεια, θα βάλω τις κάρτες μου στη τράπουλα μου και θα αποσυνδεθώ. Πήρε τις κάρτες μου από αυτό το πακέτο και πού είναι; Χαμένος! Τι γίνεται με τα πετράδια μου; Έφυγε κι αυτό. Αλλά τι γίνεται με το 1 μου φύλλο που έβαλα σε μια τράπουλα για να το κρατήσω, αλλά πρέπει να παραμείνει σε αυτήν την τράπουλα διαφορετικά θα φύγει όπως τα υπόλοιπα. Πραγματικά έφυγε σαν αυτό το παιχνίδι από το τηλέφωνό μου
Έτσι, αν παντρευτείτε την κυρία τύχη, δοκιμάστε αυτό το παιχνίδι, αν όχι, μην αγγίζετε αυτό το παιχνίδι. Κυριολεκτικά, αν είχατε καλή τύχη με το μέρος σας, θα μπορούσατε να κερδίσετε, αν είχατε κακή τύχη, πείτε αντίο στο ματς, τη γκατσα και την πρόκληση.
Το παιχνίδι χάλασε μετά την ενημέρωση. Η δημιουργία αντιστοίχισης δεν λειτουργεί πλέον. Δεν μπορώ να δημιουργήσω ούτε δωμάτια. Επιτέλους διόρθωσαν το σύστημα κατασκευής τσαντών, αλλά τώρα συνεχίζω να αποσυνδέομαι στα μέσα του αγώνα και χάνω τη μάχη. Μου κατέστρεψε το σερί 6 θανάτων. Παιχνίδι με τα σκουπίδια. Απεγκατάσταση γιατί αυτό τώρα.
Το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι είναι δύσκολο να μετακινήσετε κάρτες γύρω από το ταμπλό, επειδή όταν προσπαθήσετε να κάνετε την αποστολή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, το παιχνίδι θα πει ότι δεν είναι σωστή κίνηση. επομένως θα πρέπει να προσπαθήσουν να το διορθώσουν.
TL;Dr Βασικά rush royale, αλλά καλύτερα, τόσα πολλά υπερδύναμα πράγματα που είναι ισορροπημένο. δεν είναι θέμα. Έδεσε ένα αστέρι λόγω του πόσο άσχημα νιώθουν οι μη θρύλοι. Σχεδόν όλοι οι μη θρύλοι δεν αξίζει να χρησιμοποιηθούν, οπότε η σχεδίασή τους είναι σαν ένα χαστούκι από τους Devs Επίσης, το τέρας υπάρχει Είναι εξουθενωμένο ακόμη και από τα πρότυπά μου, οπότε το αστέρι είναι επίσης αγκυροβολημένο εκεί
Random Royale-PVP Defense Game Estratégia qcpi