Post by hieconsaucroschuck on Feb 23, 2022 11:31:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ AXES.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AXES.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen érméket csal ▞▞▞
▞▞▞ AXES.io 2022 version ▞▞▞
Biztosan nincs online játék. Kikapcsoltam a WiFi-t és a mobil adatátvitelt, és így is több meccsen keresztül "online" játszhattam. Ez nagyon hasonlít a többi .io játékhoz, mivel egy kicsit szórakoztató időtöltés, de semmi több.
Amikor először láttam ezt a játékot, úgy éreztem, hogy ez egy szörnyű játéknak tűnik, és nem töltöttem le. Aztán újra megláttam ezt a játékot, és úgy döntöttem, hogy letöltöm, hogy megpróbáljam, mert unatkoztam, és nem találtam más játékot, és nagyon örülök, hogy megtettem. Ez a játék nagyon szórakoztató és addiktív. Ez még csak közel sem egy pay-to-win játék! Különböző típusú tengelyeket oldhatsz fel, amikor szintet lépsz, és akár új karaktert is vásárolhatsz a játékon belüli érmékkel, amelyeket könnyű megszerezni! Nagyon szeretem ezt a játékot és remélem nektek is tetszeni fog.
Néhány jó változtatás történt, de az offline módban az a probléma, hogy amikor elérsz egy magas pontszámot, akkor most megölhetetlen botjaid vannak, amelyek ellen nem tudsz mit tenni, és ha egyszer feljebb lépsz, akkor -20 000 LE-t kapsz, és azonnal meghalsz. válassz egy jutalmat, ez lehet a helyzet multiplayernél is, de ott is vannak botok. A többjátékos botok 125 LE-vel kezdődnek, ha nem használsz mérges fegyvert, és csak most kezded el a 2 ütéses ölést. 1 találatos gyilkosság. Ha a hibákat kijavítják, akkor frissíts 5*-ra
Ennél szarabb játékot keresve nem találsz.
Nagyon jo! Meg tegyenek be team battle t is es akkor meg jobb lesz.
Ez a játék nagyszerű! Nem a legjobb, de könnyű harcolni.. Van néhány erősítés, amelyet használhat. Néhány skin vásárolni! Hogyan lehet pénzt szerezni? Csinálj csatákat sokszor. És bajnoknak kell lenned. Ez a játék is az én ajánlásom része! Ki kell próbálni! Emellett ruhákat is lendületet ad! Így! Megpróbálom újra letölteni, mert hónapokkal ezelőtt törölnöm kellett.
Legjobb játék volt de már nem jó csak azért adok 5 csillagot mert ténleg jó volt
Kérjük, adja meg a vásárlás visszaállítását, mert a hirdetés nélkül vásároltam + 50 000 érmét, de a sikeres tranzakció ellenére nem jelenik meg a számlán ... kérjük javítsa ki ha nem, akkor a vásárolt összeggel megegyező összegű visszatérítést kérek ... ennek 5 csillagnak kell lennie, de miután tapasztaltam a problémát, csak egy csillagot tettem rá. A probléma megoldása után ismét külön áttekintést fogok készíteni. Cselekedjen gyorsan
Béna
Őszintén szólva, ha tehetném, nulla csillagot adnék. Hatalmas szakadék van a játékosok erősségei között, ami elefánttá válik a teremben az ezüst rangsorban, például az id-nek 120 életpontja van (szeretek üvegágyúként játszani), így az én szintemben lévő emberek mondjuk 500 életerőt kaptak volna. De minden arena meccsen, ahol ezüst volt, a magas szintek 2000-6000 k életerőt kaptak, és mindig nagy VIP/fizetésük volt, hogy skineket nyerjenek. Tehát egy nagyon magas falat kell megmásznunk, hogy megkerüljük a nyereményekért járó fizetést. Ez a gme egy 0
Szeritem nagyon jó kár hogy gépen nem lehet online játszani
A Dht3ejbdv azt mondta, hogy tárgyalásokat folytattak a céggel kötött lehetséges megállapodás megvitatásáról, és az új szereplővel való összekapcsolásáról, hogy zálogjogon kifoszthassák, és az elmúlt hetekben folyamatban van, és van néhány lehetőség az üzletre, amely több 3u4yryrhrhdheheyeheyeggrydhdheydhrbdhdhdhdhdyshwdgdhd és jobb Hdhdhdhdhdhhdhdhshshsjsjsu, mint amennyit valaha elért egy olyan helyre, ahol a legjobb járatot elérte, és reggel 6 órakor szabad kereskedelmet folytat egy új generációval, ami nagy üzlet az üzletben.
Valami k*rva jó játék
túl sok bot, nem hiszem el, hogy van játékos, látom, hogy "játékosok" és botok jönnek már a frissítésekkel, némelyik nevetséges mértékben, amikor eléri az lvl 10-et, a nehézségek növekszik, és állandóan elárasztanak olyan játékosok, akik levadászhatnak téged, bárhol is vagy, mintha mindig a legjobb játékoson vannak, és amikor elérsz egy bizonyos életerőszintet, az negatív lesz, és egyetlen találattal megölhetsz. kérlek, készítsd el úgy, hogy minden ellenség frissen jöjjön létre, legalább frissítések nélkül.
Queen's Quest 5: Symphony of Death ایڈونچر spet
Mint ez korábban, de még fontosabb dolgok az életben, és Sandra és azt hiszem, ez egy automatizált e-mail, világosak leszünk, hogy a számlaszám miatt hazudtam nekem, hogy megkaptad ezt a kommunikációs problémákat az ajánlat e-jével és a audio-vizuális stúdió és olyan dolgok, mint a queen-size ágyak, a másik pedig egy próbaút, hogy találkozzunk, és világossá fogjuk tenni, hogy ez egy próbaút lesz, úgy, ahogy velem és az életem jó fiú és lány tegnap az autóban és tod
AXES.io ایکشن nsat
A robotok rendkívül megnehezítik a dolgot, szóval szó szerint meghalok. azért töltöttem le ezt a játékot, mert azt hittem, annyi ölés lesz, és nem fogok összeállni. Szuperprofi vagyok, de mindig belehalok a fagyba, amit nem tudok legyőzni, mert MINDIG SZERETETNEK SZÁMÍTOTTAK MEG, ami miatt úgy érzem, törölnöm kell ezt a játékot. 30 000 (és a jövőben még több) érmém és 0 drágakövem van.
Nagyon jó játék. sajnos a páncélokat nekem nagyon ritkán dobja
Élveztem azt a néhány órát, amibe telt a játék, 4/4 meccsig, amit a parlagon nyert Golden szinten. De több lehetőséget kívánok, ha játékmódokról van szó. A játék túlságosan lineáris, és csak egy játékmódja van.
Ez a játék nagyon szórakoztató volt, amikor a bronzbajnokságban szerepeltem, de amikor ezüstig jutottam, akkor kezdett berúgni a győzelemért járó fizetés, láthatod, hogy az ezüstligában a legtöbb ember 500-1000 LE-vel rendelkezik, és nagyjából 200-400-at keres. sebzés, de találkoztam olyan emberekkel, akik 8000 LE-vel rendelkeznek, több mint 1000 sebzést tudnak okozni. Az egyetlen módja annak, hogy versenyezzenek, ha több kulcsot szerezzenek több doboz kinyitásához, de nincs mód arra, hogy megszerezze őket meccsek megnyerése nélkül, és ha tud Nem nyersz, nincs mód a fejlődésre
ajánlom
maga a játék nagyszerű, de a többjátékos funkció hiányzik. Néha nem tudom, ha botokkal vagy valódi játékosokkal harcolok, mert úgy tűnik, hogy mindegyikük ugyanúgy viselkedik. a barátokkal való összefogás is jó kiegészítője lesz a játéknak. btw csak így tovább fejlesztő!
Vannak hackerek a játékban, akik csak repülnek, és nem tudjuk megölni őket. 30 ezer életerő után az egészség negatív lesz, és bárki megölhet egy találattal. Javítsa ki ezt a két hibát, és csökkentse a videohirdetéseket, vagy adjon lehetőséget a hirdetések kihagyására 5 másodperc után. Köszönöm ezt a fantasztikus játékot.
Nagyon szeretem ezt a játékot 😍, de a helyzet az, hogy megvan az összes skin, és nincs más dolgom, és próbálj meg több térképet hozzáadni, és ígérem, 5 csillaggal fogom értékelni ezt a játékot.
Sziasztok készítők! Nekem nagyon tetszik a játék. A bronze lagueban még könnyű de (nekem van 700 hp-m [rare ch] nekik meg max 500 ha csak nem boostolják magukat) a Problémáim a játékkal: 1. Az első az hogy tele van ezekkel a kibaszott reklámokkal és kibaszottul idegesìt 2. Ahogy befejezted a bronze lagguét(nem tudom hogy kell leírni) és átlépsz a silverbe akkor neked van 700 hp-d a többinek meg 1000-10000 igen 10000 és ez is nagyon idegesít. 3. Csak botok vannak
Régen szerettem ezt a játékot, de utálom a frissítést, 32-es szinten vagyok a másik telefonomon és az aranyligában, de mindenkinek 4000 életpontja van, míg nekem 300. Hiányzik az egyenlő életerő minden játékból. Jól vagyok a frissítéssel fegyverek, de most nehéz játszani a játékot.
Bruh, ez a játék egyszerűen rossz. Először is, a második, hogy beleraktak egy játékba az emberekkel, legalább 10 embert öltem meg egymás után (akik nyilvánvalóan botok, de ez az egyik olyan buta hamis online játék), másodszor, a művészeti stílus nagyon rossz és lusta. Harmadszor, a játék neve "AXES.io", és néhány fegyver nem is balta! Ne töltsd le ezt a játékot.
Jó játék
Azur most mindent átgondoltam. A játék önmagában is jó, de lemarad, lefagy, és túl nehéz a szinteket továbbadni, ezért több módra van szüksége, hogy pénzt, páncélt és fantasztikus fegyvereket szerezzen. Azur te nagyon jó játékokat hoz létre, nagyon szakértő vagy, nagyszerű vagy, csak javítsd ki az összes lemaradást és hibát!
ezt csak noob játékosok nak ajánlom
Ez egy fos! Ott csesz ki veled ahol tud.
Nagyon jó a játék
a játék nagyszerű volt, szép grafika, jó irányítás, de amikor elvesztem a játékban, a szintem az 1. szintre megy
Rosszabb játék, csak bcs hirdetés 1 játék 1 add hozzá pls javítsd ki és 2. dolog az ezüst első szakaszban szereplő játékosok 2000 LE-t kaptak, amikor én 500-at
Szörnyű. Fantasztikus az idő megölése, de az erőltetett hirdetések szinte minden egyes kör után igazi zümmögő ölést okoznak, különösen akkor, ha azonnal meghalnak egy mesterséges intelligencia által, amelyet igazán gyors, egylövésű lövedékek szültek, és azonnal megölnek, amikor bekerülsz. Néha verhetetlen beállításokkal akár 6000 LE-s teljesítményük is olyan magas, mint ahogy észrevettem. 717 LE-m van, még mindig 1 lövés bármivel, nemhogy ezzel. A frissítés szó szerint bármilyen változást hozott. A játék inkább frusztráció, mint szórakozás.
Sok embert hallottam a botokról beszélni, de jó vagyok a játékban, és sok gyilkosságot kapok. Ez nem jelenti azt, hogy a robotok csak jók a játékban, és a fegyverekhez olyan előnyök is járhatnak, mint például két fegyver, vagy a wepon sebessége. Számomra a botok túl egyszerűek. Azok a játékosok, akik egy csillagra értékelik a botokról és egyebekről beszélve, egyszerűen rosszul játszanak. Szeretem ezt a játékot, és szerintem nagyszerű, csak így tovább. Köszönöm, hogy elolvastad a hozzászólásomat.🧐
Imádom ezt a játékot, és élveztem. De az online mód hamisnak tűnik, mert vagy csatlakoztam, vagy nem, az ellenséges felhasználónév továbbra is ugyanaz. És szerintem ehhez a játékhoz coop módra van szükség
AXES.io Aksyon fms
AXES.io Darbības spēles afx