Post by hieconsaucroschuck on Feb 23, 2022 11:25:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Worm™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Worm™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ altın kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Death Worm™ 2022 version ▞▞▞
Gerçekten hepiniz için otomatik 1 yıldız olan bir enerji sistemi ve büyüyüp ölene kadar devam ettiğiniz orijinal oyun yerine tamamladığınız seviyelere sahip olmak bu versiyondan en az %80 daha iyiydi ve gerçekten bulamadım. ya orijinal oyun çok eğlenceli
Death Worm™ Arcade ijup
Güzel Ama çaylak hahaha düşmanlar çaylak
Ya olsaydl hiç ylldlz vermezdim bunu tasarlayanln ben kaleminin sikem
Death Worm™ Arked umnb
Onun haritası için çok para istiyor, bu yüzden kötü
Oyun harika, birçok anime veriyorlar ama daha fazla solucanın kilidini açmak çok zaman alıyor 🪱😒
Oyun çok güzel sizede bu oyununu oynamanızı tavsiye ederim
Bu oyun güzel ama 3000 jeton almanız gerekiyor ve bu bir solucan ve her görevde 450 jeton alıyorsunuz ve sandıklar 5 saat uzun ikinci sandığa gidiyor ve izlediğiniz her reklam 1 saat ara veriyor 2 ve bir tüm reklamları izliyorsanız ve evde Wi-Fi yoksa ve bu veriler sadece indiriliyorsa en çok verileri kullanıyorsanız yarım dakika
Çok dandik bir oyun efekleri felan güzel değil o yuzden begenmedim
oyun.çoksıkıcı
Eğlenceli oyun, farklı solucanlar oldukça havalı ama solucanlar yükseltmelere bağlı olarak görünüm değiştiğinde sevdiğimiz birkaç kişiyle konuşuyordum, biliyorum bu çok iş, bu yüzden solucanların uzaylı solucan gibi farklı özel yetenekleri olduğunu önerebilir miyim? daha fazla ateş topuyla başlar ve cyborg daha hızlı şarj olabilir, bunlar sadece önerilerdir belki eski sürümü yeni bir ölüm solucanı uygulamasında geri getirebilir, klasik ücretsiz o kadar çok ölüm solucanı hayranı yükleyebilir ki daha fazla kazanabilirsiniz $
Bu aşçı guzel bir oyun indirin tavsiye ederim 👍
Oyun efsane ama elmas gende iyizlr am bir oyun ben güzel👍
Çok rahatlatıcı ve oynaması kolay bir oyun bu oyunu 2017'den beri oynuyorum ve ben de ilk gibi oyunu seviyorum
Bu gerçekten harika bir oyun, reklamların çoğu yalnızca işleri daha hızlı almanızı sağlıyor, bu yüzden biraz daha uzun süre oynamakta sorun yaşıyorsanız, sorun olmaz. Sahip olduğum tek öneri, daha fazla patrona sahip olmak ve onları daha benzersiz kılmak. UFO'lar güzel ama bir süre sonra sıkıcı oluyor.
Bu nebiçimoyun tavsiye etmem yani boğ gibi oyun
Bu daha iyi oyun
Daha fazla oynamadım ama güzel gibi denizde 10/10
Jel
Yazıdan beni aramanız, bu arada yeni yılın size iyi geçmesini sağlamanız için, iyi günler dilerim,
Güzel oyun tavsiye ederim
Bu 5 yıldızı hemen verirdim, ama yine de bir mobil oyunda savaş geçişleri. Oyunlarda bazı şeyler için para ödemeyi umursamıyorum ve bunun ücretsiz bir oyun olduğunu anlıyorum, ancak bu savaş geçişlerini her oyunda görmek çileden çıkarıyor. Ayrıca ücretli sürümün size hiçbir şey vermediğini de duyuyorum, Hala neden reklamlar ve mikro işlemler alıyorsunuz? Uninstalled, Bu savaş geçişini kim nasıl destekleyebilir, beni aşar.
oyun irenç
Oynadığım en iyi oyundur👏👏👏
Boost nedeniyle bu bir boost değil, tıpkı The Little Speed'deki bariyer gibi sadece size biraz hız veriyor bu yüzden bir yıldız veriyorum çünkü bu oyun reklamlarla dolu ama aslında reklamlarla dolu bu yüzden ben bir yıldız ver çünkü kötü
Robot Warfare: PvP Mech Battle Toiminta yjxt
Güzel bir oyunabenziyo
Bu oyunu siliyorum çünkü yapmak için sadece 30 saniyen olan görevlerden biri, bu yüzden gerçekten zorlaştırıyor
Bu korkunç bir oyun. Başka solucan bulamıyorum ve bu bana daha fazlasını alabileceğimi gösterdi.
Bu oyun güzel! Oynamaktan gerçekten zevk alıyorum! İnsanları yiyen patronları yenmek! Bu arada oyun çok güzel ve oynamanızı tavsiye ederim! 4 yıldız veriyorum çünkü çok reklam var
Eski çiftimi hatırlattı..
yeni favori oynum
Umm..ok.. Yeni sorunlar dizisi, ana sorun şu ki, ben onu kaçırmadıkça, oyunu yeniden indirmeleri gerekiyorsa birinin ilerlemesini geri yüklemenin bir yolu yok. Diğeri ise "bize ulaşın" türünde bir buton olmaması, burada burası yerine kesinlikle bunu bırakırdım. Yukarı tarafta, baştan başlamak zorunda kalırsanız, sonuçta BÜTÜN çok daha az reklam göreceğinizi fark ettim.
Ayrıntıyı ve ateşi severim garip ama güzel bu oyunu uzun zamandır hiç oynamadım ama şimdi buldum tamam hoşçakal
oyun
Oyunu yeni oynadım ve vor
İki yıldız veriyorum çünkü orijinalini oynadım ve sevdim ama şimdi farklı, lütfen geri değiştirin
Harika bir oyun literatürü Birkaç saattir reklamsız oynuyorum
İyi bir oyun ama bir canavar solucan fikri solucanlara kötü bir itibar getiriyor....Benim bir solucan evcil hayvanım var ....evet tuhafım ama solucanım çok Utangaç ve bu oyun iyi bir yorumunu temsil etmiyor solucanlar ama yine de hoşuma gidiyor
Bu oyun çok çok zihinsel bir oyun, çok zor kontroller
Death Worm™ Arkadne igre zgct
Berbat hiç indirmeyin
Bunun eski versiyonu çok daha eğlenceli ve eğlenceli çünkü grafikler iyi ve bu oyun sadece onun gibi değil, sadece sıkıcı sh8'e dönüşüyor Ben eskisini tercih ediyorum çünkü en iyisi. Bu oyuna bayılıyorum dostum çok eğlenceli
Satın almak için bir savaş kartınız olacaksa, ücretsiz oyun için enerjiyi kaldırın ve geçişi satın almak için daha fazla malzeme verin. Battle Pass'inizi satın almadıkları için insanların oynama yeteneklerini sınırlamayın. Enerji zaten insanları avlamaya yönelik korkunç bir sistemdir.
Bu oyun çok ... güzel
Tamam
Death Worm™ እንቅስቃሴ ያለባቸው ezup
Gerçekten şişman ölüyorum ve cildimi sadece gösterdiğinde derecelendirebiliyorum ama asla biraz havalı olduğunu göstermiyor harika oyun için teşekkürler
daha bende nasil oldunu bilmiyo hele dur insallah guzeldir sikolar
Abi doru soyluyosun hic bi b·oka yardi yok
Sıkıcı
Abi neden 3d olmasa olsa %5 yıldız verirdim.
O kadar güzel değil
sahzen biligisayardaki oyunu daha guzel bilgisayardakinde 1 2 ve 3. su de cikti